Buiten Trainingen

Buiten Trainingen

Goed nieuws! We hebben akkoord van de Gemeente Landerd en vanaf woensdag 13 mei starten wij met het geven buiten trainingen!

Voordat het zover is willen we graag een aantal regels en richtlijnen aan jullie kenbaar maken zodat we de trainingen volgens de opgestelde noodverordening kunnen laten verlopen.

Type training
De buiten trainingen zijn vergelijkbaar met de Functional Trainingen van dinsdag/woensdag avond. Het zijn dus HIIT circuit trainingen met een variatie aan oefeningen. We gebruiken attributen zoals een kettlebell, hulahoop. fitnessball, halterstangen, medicine-ball, dumbells, springtouw etc.

Reserveren
Om aan een buiten training deel te nemen dien je vooraf te reserveren, dit kan via het rooster zoals je eerder ook deed voor groepslessen. Je kunt vooralsnog maximaal 2 trainingen per week mee doen en het maximaal aantal deelnemers per training is 8 daarnaast is er altijd 1 trainer aanwezig voor begeleiding. Het rooster is up to date en zodra je bent aangemeld kun je direct reserveringen plaatsen.

Aanmelden
Om aan buiten trainingen deel te nemen dien je in het bezit te zijn van een actief Basis, Pro of Maandelijks opzegbaar lidmaatschap. Heb je je lidmaatschap gepauzeerd en wil je mee doen met buiten trainingen, dan activeren wij je lidmaatschap weer. Daarmee komt automatisch je Online en/of Live Lessen lidmaatschap te vervallen.

Wil je mee doen met deze trainingen, laat dit dan eenmalig weten via een mail naar vragen@focussport.nl wij geven je dan de bijbehorende credits zodat je reserveringen kunt plaatsen. Wil je alvast controleren of je deze credits hebt, ga dan via de Focus Sport app naar “Lidmaatschap” en zoek naar het lidmaatschap “Buiten trainingen”.

Lokatie
De buiten trainingen worden verzorgd op het parkeerterrein van Focus Sport. Het parkeerterrein aan de voorzijde van de boutique is aangepast zodat we op een veilige manier kunnen trainen. Daardoor is er beperkte parkeerruimte beschikbaar. Waar mogelijk willen we dan ook vragen om i.p.v. de auto te kiezen voor de fiets of wandelen.

De boutique is niet beschikbaar, zorg dus dat je je thuis alvast omkleed en zorg ook dat je een gevulde bidon mee neemt. Het toilet is alleen bij hoge uitzondering beschikbaar.

Aanvang
Om de hoeveelheid personen op het parkeerterrein zo klein mogelijk te houden willen we je vragen om maximaal 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn. Na het afsluiten van de training willen we je vragen om niet langer dan nodig te blijven zodat de daarop volgende groep voldoende afstand kan houden.

Het is niet toegestaan om toeschouwers mee te nemen!

Hygiëne en afstand houden
Bij aankomst op het parkeerterrein is het verplicht de handen te desinfecteren met het aangewezen ontsmettingsmiddel. Daarnaast is de algemene regel van 1.5m afstand houden van toepassing.

Blijf thuis bij symptomen van verkoudheid, griep of koorts. Ook wanneer iemand uit jouw huis deze symptomen heeft vragen we je om niet deel te nemen aan de trainingen.

Weersvoorspellingen
Bij extreme weersvoorspellingen kunnen we besluiten om een buiten training te annuleren, daarvan krijg je tijdig via de app en email bericht. Denk bij zonnige dagen aan zonnebrandcrème en zorg voldoende drinkwater!

Geluidshinder
We trainen buiten en willen de geluidsoverlast voor de buurt zo veel mogelijk beperken. We vragen jullie om hier rekening mee te houden.

Samenvatting: wat moet je doen?

  1. Controleer via de Focus Sport app of je al credits hebt voor reserveren (zie kopje "Aanmelden" hierboven).
  2. Heb je nog geen credits? Vraag deze aan per mail (zie kopje "Aanmelden" hierboven).
  3. Reserveer de training welke je mee wil doen.

 

Wanneer zijn deze trainingen?

Je vindt de trainingstijden via het rooster.