Home

Kleinschalig

Focus Sport is een boutique-sportschool en dat merk je meteen bij binnenkomst. Geen massale hal met grote TL-bakken, dreunende beats en opgepompte bodybuilders, maar een kleinschalige, industrieel ingerichte ruimte met een huiselijke atmosfeer en een warm en open karakter.

Bij Focus Sport kun je individueel fitnessen of een fitness-circuittraining volgen, deelnemen aan Personal Training & Coaching maar ook deelnemen aan groepslessen, zoals Functional training, Cycling en Total Body Workout.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Blijvend afvallen met succes

Langdurig overgewicht kan leiden tot een aantal uiteenlopende klachten. Focus Sport heeft een programma ontwikkeld speciaal waarmee je op een gezonde en verantwoorde wijze gaat afvallen. In stapjes.

Personal Training & Coaching

Trainen onder begeleiding van een Personal Trainer met een duidelijk en haalbaar doel. Met een uniek trainingsschema op maat gemaakt en 1 op 1  training met daarnaast coaching op voeding, slaap en stress.

Krachttraining & cardio

Krachttraining is een zeer goede aanvulling op cardiotraining en bevordert de gezondheid en vitaliteit. Met krachttraining kun je je richten op verschillende doelen. Wij bieden met name ondersteuning voor gezondheid en functionele krachttraining ten behoeve van bewegingen uit het dagelijks leven.

Functional training

Het hele lichaam wordt getraind in een korte tijdsduur. Je traint kracht, snelheid, stabiliteit en flexibiliteit. Bij veel oefeningen wordt gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, maar daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van een speedladder, battle ropes, bokszak etc.

Total Body Workout

Groepsles met veel Callanetics oefeningen zoals bil- en beenspieren en de buikspieren. Daarnaast ook dynamische stretches en vloeiende bewegingen voor sterke en slanke spieren, souplesse en een betere houding.

Een kleinschalige sportschool met een huiselijke atmosfeer

Laatste nieuws

Update Coronavirus

Het nieuws om de sportschool en met ons alle collega sportscholen tijdelijk te sluiten kwam ook voor ons onverwachts binnen. Met dit nieuwsbericht informeren we alle leden over de huidige gang van zaken.

Het zal voor velen herkenbaar zijn als de strijd met de kilo’s wordt aangegaan. Trots en blij als de overtollige kilo’s eraf zijn. En dan pijnlijk constateren dat de verdwenen kilo’s na enkele maanden weer terug blijken te zijn. Rens en Lars Louwerens van Focus Sport in Zeeland maken het regelmatig mee. Toch hoeft het zo niet te zijn.

Onze sportschool in beeld