Impact Coronavirus

Impact Coronavirus

UPDATE 1 juli

Wij zijn open volgens de nieuwe richtlijnen. Je bent van harte welkom in onze boutique, maar reserveer voordat je wil komen trainen een tijdslot via de app, dus ook voor krachttraining of cardio training (of stuur een mailtje). Heb je je lidmaatschap gepauzeerd dan is deze per 1 juli weer geactiveerd zoals vooraf gecommuniceerd (optie 3).

Per 1 september gaan we je nog beter begeleiden in onze boutique, we leggen je graag uit wat dat voor nieuwe mogelijkheden geeft in een persoonlijke gesprek.

Graag tot snel in onze boutique!

 

UPDATE 25 juni 10:15

Zoals gisteren, 24 juni, bekend gemaakt door Rijksoverheid mogen wij per 1 juli onze boutique weer openen onder nieuwe voorwaarden. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws! Op dit moment zijn wij, in samenwerking met Gemeente Landerd, in afwachting van de definitieve voorwaarden welke door de overheid worden uitgegeven.

Zodra we nieuws hebben laten we jullie dit direct weten!

 

UPDATE 27 mei 18:30

Zojuist is door Rijksoverheid bekend gemaakt dat per 1 juli onder andere sportscholen weer open mogen, mits aan de gestelde voorwaarden zal worden voldaan. Deze voorwaarden zijn op dit moment nog niet beschikbaar gesteld, echter hopen wij deze z.s.m. te mogen ontvangen.

Zodra wij meer informatie hebben over de opening van onze sportschool en onder welke voorwaarden dat zal plaatsvinden melden wij dat op deze pagina.

 

UPDATE 12 mei 07:00

Het rooster en aanvullende informatie betreft Buiten Trainingen is beschikbaar via deze link
 

UPDATE 11 mei 2020 11:00

Beste leden,
 

Goed nieuws! We hebben zojuist akkoord van de Gemeente Landerd en vanaf woensdag 13 mei starten wij met het geven buiten trainingen!

Voordat het zover is willen we graag een aantal regels en richtlijnen aan jullie kenbaar maken zodat we de trainingen volgens de opgestelde noodverordening kunnen laten verlopen.

Reserveren
Om aan een buiten training deel te nemen dien je vooraf te reserveren, dit kan via het rooster zoals je eerder ook deed voor groepslessen. Je kunt vooralsnog maximaal 2 trainingen per week mee doen en het maximaal aantal deelnemers per training is 8 daarnaast is er altijd 1 trainer aanwezig voor begeleiding. Het rooster is up to date en zodra je bent aangemeld kun je direct reserveringen plaatsen.

Aanmelden
Wil je mee doen met deze trainingen, laat dit dan eenmalig weten via een mail naar vragen@focussport.nl wij geven je dan de bijbehorende credits zodat je reserveringen kunt plaatsen. Wil je alvast controleren of je deze credits hebt, ga dan via de Focus Sport app naar “Lidmaatschap” en zoek naar het lidmaatschap “Buiten trainingen”.

Om aan buiten trainingen deel te nemen dien je in het bezit te zijn van een actief Basis, Pro of Maandelijks opzegbaar lidmaatschap. Heb je je lidmaatschap gepauzeerd en wil je mee doen met buiten trainingen, dan activeren wij je lidmaatschap weer.

Lokatie
De buiten trainingen worden verzorgd op het parkeerterrein van Focus Sport. Het parkeerterrein aan de voorzijde van de boutique is aangepast zodat we op een veilige manier kunnen trainen. Daardoor is er beperkte parkeerruimte beschikbaar. Waar mogelijk willen we dan ook vragen om i.p.v. de auto te kiezen voor de fiets of wandelen.

De boutique is niet beschikbaar, zorg dus dat je je thuis alvast omkleed en zorg ook dat je een gevulde bidon mee neemt. Het toilet is alleen bij hoge uitzondering beschikbaar.

Aanvang
Om de hoeveelheid personen op het parkeerterrein zo klein mogelijk te houden willen we je vragen om maximaal 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn. Na het afsluiten van de training willen we je vragen om niet langer dan nodig te blijven zodat de daarop volgende groep voldoende afstand kan houden.

Het is niet toegestaan om toeschouwers mee te nemen!

Hygiëne en afstand houden
Bij aankomst op het parkeerterrein is het verplicht de handen te desinfecteren met het aangewezen ontsmettingsmiddel. Daarnaast is de algemene regel van 1.5m afstand houden van toepassing.

Blijf thuis bij symptomen van verkoudheid, griep of koorts. Ook wanneer iemand uit jouw huis deze symptomen heeft vragen we je om niet deel te nemen aan de trainingen.

Weersvoorspellingen
Bij extreme weersvoorspellingen kunnen we besluiten om een buiten training te annuleren, daarvan krijg je tijdig via de app en email bericht. Denk bij zonnige dagen aan zonnebrandcrème en zorg voldoende drinkwater!

Geluidshinder
We trainen buiten en willen de geluidsoverlast voor de buurt zo veel mogelijk beperken. We vragen jullie om hier rekening mee te houden.

Samenvatting:wat moet je doen?

  1. Controleer via de Focus Sport app of je al credits hebt voor reserveren (zie kopje "Aanmelden" hierboven).
  2. Heb je nog geen credits? Vraag deze aan per mail (zie kopje "Aanmelden" hierboven).
  3. Reserveer de training welke je mee wil doen.

 

UPDATE 8 mei 2020 22:00u

Wij zijn ondertussen aan de slag met het uitwerken van de buiten trainingen! Jullie ontvangen spoedig informatie over het rooster, de bijbehorende regelgeving, het reserveren etc. Het is nog heel even wachten op het protocol via de gemeente en daarna kunnen we heel snel aan de slag!

Heb je je lidmaatschap gepauzeerd en wil je deelnemen aan de buiten trainingen? Neem dan direct contact op via vragen@focussport.nl zodat je deel kunt nemen.

 

UPDATE 7 mei 2020 07:00u

Beste leden,

Gisteren heeft Rijksoverheid kenbaar gemaakt dat er versoepelingen volgen op de eerder opgelegde restricties. Hierdoor is het voor ons mogelijk om buiten-trainingen in aangepaste vorm en onder strikte voorwaarden aan te bieden.

Wij zijn op dit moment in samenwerking met de gemeente bezig met het uitzoeken van de mogelijkheden, daarbij kijken we naar wat we in de buitenlucht kunnen en mogen aanbieden. Tegelijkertijd bekijken we de protocollen welke door RIVM zijn opgesteld zodat alles volgens de regels, maar vooral veilig kan plaatsvinden.

Binnen een paar dagen ontvangen jullie hierover van ons bericht.

Let op: de boutique moet vooralsnog gesloten blijven, binnen trainen en gebruik maken van de krachttoestellen is daardoor helaas nog geen optie.

 

Team Focus Sport

 

UPDATE 25 maart 2020 12:00u

Beste leden,


Het begint steeds duidelijker te worden dat de huidige maatregelen vanuit Rijksoverheid niet op zeer korte termijn zullen worden versoepeld. Daardoor verwachten wij dan ook niet dat we op korte termijn de boutique mogen openen.

Omdat we jullie graag een keuze geven in hoe jullie deze periode op sportief vlak willen doorbrengen hebben wij een drietal opties. Wij vragen iedereen om uiterlijk zaterdag 28 maart 12:00 je voorkeur door te geven via rens@focussport.nl. Hebben we niets van je ontvangen dan gaan we ervan uit dat je je lidmaatschap ongewijzigd wil laten en kiest voor optie 1.

Let op: dit gaat in per direct, oftewel de eerstvolgende betaling van 1 april is op basis van je gekozen optie.

 

Opties 1 t/m 3

 

Team Focus Sport

 

UPDATE 22 maart 2020

 

Beste leden,

Het nieuws om de sportschool en met ons alle collega sportscholen tijdelijk te sluiten kwam ook voor ons onverwachts binnen.
Alle voorzorgsmaatregelen inclusief het desinfecteren van handen tot het schoonmaken van de apparatuur en attributen hebben jullie samen met ons voortreffelijk uitgevoerd, daar zijn we trots op!

Helaas is dit alles niet voldoende gebleken en zijn er door de overheid rigoureuze maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Maatregelen welke ons als kleinschalige sportschool heel hard raken.


Onze mooie Boutique-sportschool waar we samen met jullie zo graag zijn is op dit moment gesloten. Een lege zaal, geen apparatuur in gebruik en geen muziek op de achtergrond… De splinternieuwe cardio apparatuur heeft nog maar amper zijn dienst kunnen bewijzen.

Onze Boutique is voor vele meer dan sporten alleen. Het is een vertrouwde plek om samen te komen: voor een gezellig praatje, het weekend door te nemen, om thuis even weg te zijn of soms om de wat minder leuke zaken van het leven te delen. Om elkaar te steunen als dat nodig is.

Op dit moment kan er nog niemand met zekerheid aangeven hoe lang, en met welke mogelijke nieuwe maatregelen, de sportschool gesloten zal moeten blijven.  
Echter is het voor het voortbestaan van onze sportschool in deze moeilijke tijd jullie steun heel hard nodig zodat we na deze crisis weer de deuren kunnen openen. We hopen dan ook op ieders steun en loyaliteit in deze tijd en kijken al uit om jullie allemaal weer te mogen verwelkomen bij Focus Sport.

We incasseren per 1 april de lidmaatschappen en bieden diverse compensaties voor diegene die ons willen ondersteunen in deze tijd van het jaar. Denk hierbij aan de reeds beschikbare workouts voor thuis, live groepslessen en diverse toekomstige clinics met uiteenlopende thema's.
We willen op deze manier jullie tegemoet komen. Een exacte invulling van bovenstaande compensaties zullen later volgen.

In afwachting van de door de overheid getroffen maatregelen zullen we jullie de komende weken hierover verder informeren. Wanneer we ook na 6 april gesloten dienen te blijven zullen we met aangepaste mogelijkheden komen.

Wij hopen dat jullie begrip kunnen hebben voor de huidige situatie. Mochten er vragen zijn dan kunnen deze worden verzonden naar rens@focussport.nl