Impact Coronavirus

Impact Coronavirus

UPDATE 25 maart 2020 12:00u

Beste leden,


Het begint steeds duidelijker te worden dat de huidige maatregelen vanuit Rijksoverheid niet op zeer korte termijn zullen worden versoepeld. Daardoor verwachten wij dan ook niet dat we op korte termijn de boutique mogen openen.

Omdat we jullie graag een keuze geven in hoe jullie deze periode op sportief vlak willen doorbrengen hebben wij een drietal opties. Wij vragen iedereen om uiterlijk zaterdag 28 maart 12:00 je voorkeur door te geven via rens@focussport.nl. Hebben we niets van je ontvangen dan gaan we ervan uit dat je je lidmaatschap ongewijzigd wil laten en kiest voor optie 1.

Let op: dit gaat in per direct, oftewel de eerstvolgende betaling van 1 april is op basis van je gekozen optie.

 

Opties 1 t/m 3

 

Team Focus Sport

 

UPDATE 22 maart 2020

 

Beste leden,

Het nieuws om de sportschool en met ons alle collega sportscholen tijdelijk te sluiten kwam ook voor ons onverwachts binnen.
Alle voorzorgsmaatregelen inclusief het desinfecteren van handen tot het schoonmaken van de apparatuur en attributen hebben jullie samen met ons voortreffelijk uitgevoerd, daar zijn we trots op!

Helaas is dit alles niet voldoende gebleken en zijn er door de overheid rigoureuze maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Maatregelen welke ons als kleinschalige sportschool heel hard raken.


Onze mooie Boutique-sportschool waar we samen met jullie zo graag zijn is op dit moment gesloten. Een lege zaal, geen apparatuur in gebruik en geen muziek op de achtergrond… De splinternieuwe cardio apparatuur heeft nog maar amper zijn dienst kunnen bewijzen.

Onze Boutique is voor vele meer dan sporten alleen. Het is een vertrouwde plek om samen te komen: voor een gezellig praatje, het weekend door te nemen, om thuis even weg te zijn of soms om de wat minder leuke zaken van het leven te delen. Om elkaar te steunen als dat nodig is.

Op dit moment kan er nog niemand met zekerheid aangeven hoe lang, en met welke mogelijke nieuwe maatregelen, de sportschool gesloten zal moeten blijven.  
Echter is het voor het voortbestaan van onze sportschool in deze moeilijke tijd jullie steun heel hard nodig zodat we na deze crisis weer de deuren kunnen openen. We hopen dan ook op ieders steun en loyaliteit in deze tijd en kijken al uit om jullie allemaal weer te mogen verwelkomen bij Focus Sport.

We incasseren per 1 april de lidmaatschappen en bieden diverse compensaties voor diegene die ons willen ondersteunen in deze tijd van het jaar. Denk hierbij aan de reeds beschikbare workouts voor thuis, live groepslessen en diverse toekomstige clinics met uiteenlopende thema's.
We willen op deze manier jullie tegemoet komen. Een exacte invulling van bovenstaande compensaties zullen later volgen.

In afwachting van de door de overheid getroffen maatregelen zullen we jullie de komende weken hierover verder informeren. Wanneer we ook na 6 april gesloten dienen te blijven zullen we met aangepaste mogelijkheden komen.

Wij hopen dat jullie begrip kunnen hebben voor de huidige situatie. Mochten er vragen zijn dan kunnen deze worden verzonden naar rens@focussport.nl