Nieuws

Update Coronavirus

Het nieuws om de sportschool en met ons alle collega sportscholen tijdelijk te sluiten kwam ook voor ons onverwachts binnen. Met dit nieuwsbericht informeren we alle leden over de huidige gang van zaken.

Het zal voor velen herkenbaar zijn als de strijd met de kilo’s wordt aangegaan. Trots en blij als de overtollige kilo’s eraf zijn. En dan pijnlijk constateren dat de verdwenen kilo’s na enkele maanden weer terug blijken te zijn. Rens en Lars Louwerens van Focus Sport in Zeeland maken het regelmatig mee. Toch hoeft het zo niet te zijn.

Tijdens Carnaval zijn wij gesloten op zondag, maandag en dinsdag. Vanaf woensdag zijn jullie weer welkom :)

 

Veel plezier tijdens de Carnaval, alaaf!

Maak vanaf zaterdag 15 december kennis met onze vernieuwde Functional Training 2.0. Tijdens deze try-out kun je tijdens deze circuit training jouw prestaties naar het volgende niveau brengen!

In 1986 begonnen als Mario’s Beatballet is Focus Sport in Zeeland in de afgelopen drie decennia uitgegroeid tot een veelzijdige fitness- en sportschool. Na een fraaie verbouwing zit het familiebedrijf van Hans en Mario Louwerens en hun zoons Rens en Lars sinds kort een stuk ruimer in het jasje. Dat maakt het mogelijk het aanbod van de sportschool aan de Langenboomseweg 39 uit te breiden met onder meer krachttrainingsfaciliteiten, vitaliteitscoaching en maatschappelijk werk & training.