Personal Training & Coaching

Personal Training & Coaching

Meer uit het leven halen onder begeleiding met een duidelijk en haalbaar doel inclusief voedingsadvies van gediplomeerd Personal Trainer Lars en Rens.

Binnen Personal Training & Coaching wordt de focus gelegd op meer uit het leven halen. Dat doen we onder andere door maatwerk voor bewegen en coaching over voeding, stress, slaap en gedrag. Dit gaat dus veel verder dan enkel 1 op 1 bewegen onder begeleiding!

Met een uniek trainingsschema op maat gemaakt train je 1 op 1 met gediplomeerde Personal Trainer Lars of Rens. Daarnaast is er coaching in onze coaching-kamer waar we aandacht hebben voor voeding, gedrag, je slaap en hoe je omgaat met stress en hoe je dit op een positieve manier kunt inzetten.

Wanneer is Personal Training & Coaching iets voor jou?

  • je bent onbekend met bewegen zoals bijvoorbeeld krachttraining of cardio-training en je wil verantwoord kunnen trainen
  • je wil meer uit het leven halen: dat doen we door het coachen op fysieke, mentale en emotionele vrijheid.
  • je wil afvallen en dit op een verantwoorde manier kunnen volhouden, ook na het Personal Trainings traject.
  • je wil verantwoord trainen en bent tijdsgebonden, de Personal Trainer maakt met jou een afspraak wanneer het jou uitkomt
  • je hebt een doel m.b.t. bewegen. Via Personal Training zorgen wij dat je op de meest efficiënte manier jouw doel gaat behalen

 

Training

De basis van onze Personal Training is krachttraining, waarbij we je leren bewegen en sterker maken vanuit een functioneel perspectief. We maken samen met je een realistisch trainingsschema wat past bij jou doelen waarbij we wekelijks evalueren en sturen waar nodig.

Wij beschikken over een compleet ingerichte boutique waar we je 1 op 1 begeleiden tijdens het trainen. Dat kan zowel bij krachttraining, maar ook bij uithoudingsvermogen zijn.

Coaching voeden, slaap en stress

Naast kracht- en conditie-training behoort voeding, of beter gezegd voeden, slaapmanagement en stressmanagement tot onze Personal Training & Coaching trajecten.

Een dieet is voor vele gemakkelijk om mee te starten en meestal levert dit ook gewichtsverlies op. Echter is het grote probleem vaak het moment waar het dieet stop: vaak komen de verloren kilo's er uiteindelijk toch weer aan.

Wij werken niet met een bepaald dieet, maar leren je hoe je je lichaam het voeden. Op deze manier leer je naar je lichaam luisteren en ben je niet afhankelijk van dieet restricties of bijvoorbeeld shakes en dergelijke. Het is een effectieve methode welke je ook na het traject vol kunt houden, dat is namelijk het doel van dit onderdeel.

Duo training

Wil je samen met je partner, een vriend of familielid trainen? Dan is Duo-training een optie waarbij je samen het Personal Training traject doorloopt en de kosten deelt.

Kosten

Een Personal Training & Coaching traject start vanaf € 799,-.

Intake

Aan Personal Training  & Coaching trajecten gaat altijd een gratis intake (30 minuten) vooraf zodat we samen met jou je wensen en doelen kunnen vaststellen. Een traject kan in tijd variëren en neemt in veel gevallen 12 weken in beslag.

Ben jij toe aan Personal Training & Coaching? Vraag dan een intake aan via het onderstaande formulier. Liever telefonisch contact? Kijk dan op onze contact pagina.